Apasa pentru mai multe produse
Nu au fost gasite produse

Craciun

Filtreaza dupa
30,00 lei

Împodobiți-vă căminul cu această adorabilă figurină de om de zăpadă croșetat manual, perfectă pentru a adăuga o notă de veselie în decorul de sărbătoare. Această jucărie artizanală este nu doar un element decorativ plin de farmec, ci și o bucurie pentru copii datorită designului său prietenos și texturii moale.

20,00 lei

Acești oameni de zăpadă croșetați manual sunt o încântătoare adăugire la decorul de iarnă, aducând spiritul sărbătorilor în orice casă. Perfecți pentru a fi plasați pe etajere, mese sau ca personaje centrale într-un sat de iarnă în miniatură, ei sunt cadoul ideal pentru cei dragi sau pentru a răspândi veselia sezonului.

20,00 lei

Adăugați o notă de farmec sărbătoresc în casa dumneavoastră cu acești adorabili oameni de zăpadă croșetați manual. Perfect pentru a împodobi spațiul de sărbători sau pentru a fi oferiți ca un cadou special, acești oameni de zăpadă sunt creați cu atenție și iubire, fiecare cu personalitatea sa unică.

20,00 lei

Acest vesel om de zăpadă croșetat manual este o adăugire încântătoare la orice colecție de decor festiv. Cu zâmbetul său larg și ochi strălucitori, acest prieten îmbrățișabil va aduce zâmbete pe fețele tuturor, indiferent de vârstă. Croșetat cu mare atenție la detalii, acest om de zăpadă poartă o pălărie de culoare verde închis și o eșarfă galbenă luminoasă, care îi conferă un aer jucăuș și îl face să iasă în evidență în orice decor de sărbătoare. Perfect ca decorațiune de iarnă sau ca un dar special de sărbători, acest om de zăpadă este o dovadă a meșteșugului tradițional și a bucuriei care vine odată cu lucrurile făcute manual. Adăugați-l în colecția dvs. pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în casa dvs. de sărbători.

50,00 lei

Acest om de zăpadă croșetat manual este o piesă fermecătoare de decor, perfectă pentru a adăuga o notă de veselie în perioada sărbătorilor de iarnă sau chiar ca un element decorativ plin de căldură pe tot parcursul anului. Realizat cu drag și atenție la detalii, acest om de zăpadă are un zâmbet larg și prietenos, un nas portocaliu în formă de morcov, și poartă o eșarfă roșie și o pălărie asortată, ambele croșetate cu migală.

Accesorizat cu un clopoțel auriu și un brad decorativ, această figurină adorabilă este ideală pentru a aduce spiritul sărbătorilor în orice colț al casei. Perfect pentru cadouri, pentru colecționarii de obiecte croșetate sau pentru a încânta copiii, acest om de zăpadă croșetat este nu doar o jucărie, ci o piesă de artizanat care va fi cu siguranță prețuită ani de zile.

40,00 lei

Aceste păpuși croșetate manual sunt adorabile, perfecte pentru a aduce un strop de bucurie și culoare în orice casă. Fiecare păpușă este unică, lucrată cu migală și atenție la detalii, de la fețele lor expresive până la accesoriile delicate și îmbrăcămintea în culori vii. Ideal pentru colecționari, cadouri speciale sau pur și simplu ca un prieten de pluș pentru cei mici, aceste creații sunt mai mult decât jucării – sunt opere de artă în miniatură care aduc farmec și personalitate oricărui spațiu. Indiferent dacă alegeți păpușa angelică în albastru calmant, înfățișarea veselă în roșu vibrant sau îndrăgostitul de sărbători în alb și roșu, fiecare păpușă promite să fie un companion de suflet și un punct de atracție în orice cameră. Aceste păpuși nu sunt doar un tribut adus artizanatului tradițional, ci și un mod minunat de a adăuga un plus de căldură și personalitate acasă. 

Meniu

Distribuie

Creeaza un cont pentru a salva produsele dorite.

Sign in

Creeaza un cont pentru a salva produse dorite

Sign in