Apasa pentru mai multe produse
Nu au fost gasite produse

Omulet de zapada Yellow

Acest vesel om de zăpadă croșetat manual este o adăugire încântătoare la orice colecție de decor festiv. Cu zâmbetul său larg și ochi strălucitori, acest prieten îmbrățișabil va aduce zâmbete pe fețele tuturor, indiferent de vârstă. Croșetat cu mare atenție la detalii, acest om de zăpadă poartă o pălărie de culoare verde închis și o eșarfă galbenă luminoasă, care îi conferă un aer jucăuș și îl face să iasă în evidență în orice decor de sărbătoare. Perfect ca decorațiune de iarnă sau ca un dar special de sărbători, acest om de zăpadă este o dovadă a meșteșugului tradițional și a bucuriei care vine odată cu lucrurile făcute manual. Adăugați-l în colecția dvs. pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în casa dvs. de sărbători.

Citeste mai multShow less
20,00 lei Fara taxa
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Reference:
#054
Adauga in lista de dorinte
Apreciaza0
Produse similare
Descriere

Sărbătoriți sezonul de iarnă cu acești fermecători oameni de zăpadă croșetați manual, adăugiri perfecte la orice decor festiv. Fiecare om de zăpadă este creat cu dragoste și o atenție deosebită pentru detalii, de la zâmbetele lor vesele la ochii lor strălucitori, aducând bucurie și căldură în casa dvs.

Dimensiuni: Fiecare om de zăpadă are înălțimea între 8 și 15 cm, oferind o prezență încântătoare fără a domina spațiul.

Instrucțiuni de îngrijire: Conveniența se întâlnește cu meșteșugul, deoarece acești oameni de zăpadă pot fi spălați în mașina automată la un ciclu delicat de maximum 30°C și 600 de rotații, asigurându-se că rămân proaspeți și curați pe tot parcursul sezonului de sărbători și dincolo de acesta.

Siguranță pentru cei mici: Concepuți cu gândul la moliciune, aceste jucării sunt pufoase și sigure, neexistând riscuri pentru copii. Sunt ideale pentru a fi mânuite de cei mici sub supravegherea unui adult, devenind o parte iubită din timpul lor de joacă festiv.

Variație de Culori: Oamenii de zăpadă vin într-o gamă de culori, fiecare fiind unic, permițându-vă să alegeți potrivirea perfectă pentru tema dvs. de sărbătoare sau să colectați un asortiment vibrant pentru a lumina orice cameră.

Fiecare om de zăpadă vine echipat cu un set de căciulă și eșarfă, unii purtând roșu și verde tradiționale, în timp ce alții surprind cu scheme de culori mai contemporane. Accesoriile lor, precum clopoței miniaturali și ornamentele croșetate, sunt atașate în siguranță, dar vă rugăm să supravegheați copiii mai mici în timpul jocului.

Adoptați acești oameni de zăpadă croșetați manual ca o adiție captivantă la colecția dvs. de sărbătoare sau oferiți-i cadou pentru a răspândi veselia. Cu farmecul lor jucăuș și apelul făcut de mână, cu siguranță vor deveni o parte prețuită din tradițiile dvs. festive pentru anii ce vor veni.

Citeste mai multShow less
Detalii produs
#054
Reviews
No comments

Meniu

Distribuie

Creeaza un cont pentru a salva produsele dorite.

Sign in

Creeaza un cont pentru a salva produse dorite

Sign in